Pack Benvinguda
Pack Jove
Pack Nòmina / Pensió
Pack Dipòsit

Descobreix la banca online de caixapopular

Unim la nostra experiència com la caixa de la Comunitat Valenciana des de 1977 amb l'última tecnologia per a fer la banca online segura, fàcil i pròxima per a les persones.

Sense comissions

Sense comissions

Perquè t'ocupes del verdaderament important i pugues realitzar totes les gestions inclús des del teu propi telèfon mòbil.

Targeta e-caixapopular

Targeta e-caixapopular

Una targeta de dèbit per a fer totes les teues compres de forma segura i accedir a més d'un milió de caixers en tot el món.

100% Online i segura

100% Online i segura

Realitza totes les teues operacions habituals des del teu ordinador, mòbil o tablet a través de la nostra plataforma Ruralvía.

Fàcil i pròxima

Fàcil i pròxima

Som una cooperativa centrada en les persones. Sempre ens tens ací per al que necessites i per a donar-te suport en els nostres servicis online.

Una plataforma online segura i accessible.

Amb Ruralvia podràs contractar nous productes, consultar saldos i moviments i operar amb els teus comptes en el moment que millor et convinga i sense necessitat d'acudir a la teua oficina.

Coneix ruralvía

Per què caixapopular?

Som la caixa de confiança de la Comunitat Valenciana des de 1977. Apostem per fer una banca diferent, social i sostenible.

Valors cooperatius.

Som una Cooperativa, la qual cosa significa que els nostres treballadors són també socis que participen activament en el nostre funcionament.

Els valors cooperatius donen un sentit humà al nostre treball, promouen la participació, valoren l'educació i animen al compromís social.

La força d’un gran grup.

Caixa Popular s’integra dins del Grupo Caja Rural Asociación Española de Cajas Rurales (AECR), un dels principals grups bancaris que operen a Espanya i que compta amb els professionals més qualificats.

El valors que ens distingeixen.

Perquè ens distingim d’altres entitats financeres, tant filosòfica com empresarialment, cada dia més i més gent se’ns unix a un projecte social i enriquidor. Enriquidor any rere any per a molta més gent.

Tens dubtes?

Et cridem

Et cridem

Indica'ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre els dubtes que tingues o ajudar-te en el procés d'alta.

Crida'm
Crida'ns

Crida'ns

De Dilluns a Dijous de 8 a 18 hores.
Divendres de 8 a 15 hores.
Festius de 8 a 15 hores.

Xarxes socials

Xarxes socials